Esettanulmányok

2017 FINA VB - Nemzetközi médiajelentés

2017 FINA VB - Nemzetközi médiajelentés - Letölthető itt

Politikai hírek Brüsszelnek

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága által kiírt pályázaton 4 évre nyertük el azt a komplex, sajtófigyelési és -kivonatkészítési feladatot, amelynek keretén belül a legfontosabb hazai nyomtatott és elektronikus sajtóban, valamint a rádió és televízióban követjük nyomon a hazai politikai élet legfontosabb mozzanatait, kiemelt figyelemmel az Európai Parlamentről és az európai parlamenti képviselőkről megjelenő hírekre. A belföldi hírekből készített angol nyelvű hírösszefoglalók és eredeti sajtókivágatok az Európai Parlament hivatalos honlapján tekinthetők meg.

Energetikából naprakészen

Ügyfelünk számos európai országban jelen van leányvállalataival, de további területekre tekint potenciális piacokként. Szeretne elsőként értesülni arról, ha a neve megjelenik a szerb, ukrán vagy akár bolgár helyi sajtóban, ahol természetesen a versenytársak aktivitását is figyelemmel kíséri, és az energiaszektor világpiaci és európai trendjeit is követni akarja. Ezért a multinacionális menedzsment napi munkáját és döntéseit reggeli hírösszefoglalóval segítjük, amelyben 11 ország legfontosabb energetikai vonatkozású híreit szállítjuk az elmúlt 24 órából: csak a lényeget, frissen, szakszerűen, angol nyelven.

14 nyelven Pécsről

2010-ben Isztambul és Essen mellett Pécs nyerte el az Európa kulturális fővárosa címet. Az egész éves rendezvénysorozathoz és fejlesztési projekthez kapcsolódó médiamegjelenéseket figyeltük, elemeztük különös tekintettel a három fővárost adó országra, az EU tagországokra, a szomszédos országokra és az Egyesült Államokra. A hazai és nemzetközi médiában megjelent főként magyar, angol és német nyelvű, de jelentős számban előforduló török, spanyol, francia, olasz, román, portugál, holland, sőt svéd, lengyel, szlovák, dán nyelvű hírekből napi hírleiratokat, sajtókivágatokat, havi rendszerességgel pedig magyar nyelvű médiaelemzést készítettük. Hozzávetőlegesen havi 180-200 megjelenést vizsgáltunk a projekt keretén belül egy éven át. A feladat nemcsak médiafigyelési, de nyelvi tekintetben is komplex projektkoordinációt igényelt.

Oldalak: 1 / 1