Bevezető

Három évtizeddel a rendszerváltás és másfél évtizeddel az Európai Unióba való belépésünk után a hazai állami- és versenyszféra szereplői egyre több figyelmet kapnak a világsajtó hasábjain. Míg regionális és globális érdekeltségű vállalataink a  külföldi pénzügyi és gazdasági  szaksajtóban, addig politikusaink és diplomatáink a közéleti  hírforrásokban kapnak egyre erősödő médiavisszhangot. Hazánk külkereskedelmének volumene mind az európai, mind az Európai Unión kívüli piacok irányában is növekvő tendenciát mutat.

 

Szolgáltatásunk elsősorban azoknak a gazdasági szereplőknek hasznos, akik tevékenységük folytán nemcsak itthon, hanem külföldön is hírt generálnak illetve exportpiacok után kutatnak. Stratégiai döntéseikhez és kommunikációs munkájukhoz a külföldi sajtóvisszhang, a fogyasztói vélemények ismerete valamint a nemzetközi piaci információkhoz való gyors hozzáférés legalább annyira fontos, mint a hazai hírek szemmel tartása.

 

Saját fejlesztésű nemzetközi médiafigyelő és -elemző alkalmazásunk, a PressMonitor hazánk első és egyetlen személyre szabható kül- és belföldi médiamonitoring eszköze. Célunk szakítani azzal a hagyománnyal, hogy a magyar vállalatok, intézmények és közéleti szereplők kitekintése csak a belföldi médiára korlátozódjon. Paradigmát váltunk: ügyfeleink kommunikációs- és PR tevékenységét több mint egymillió külföldi nyomtatott, elektronikus és online sajtótermék, közösségi média személyre szabott figyelésével és elemzésével támogatjuk. Mindezt egy webalapú, elektronikus platform és az azt kiegészítő manuális, szakértői tevékenységek biztosítják. Tesszük ezt a médiafigyelőket tömörítő globális szakmai szervezet - a FIBEP (Federation Internationale Des Bureaux D'Extraits De Presse) - egyetlen magyar tagjaként és ISO 9001:2015 valamint ISO 17 100:2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal a birtokunkban.

Bízunk benne, hogy Ön és szervezete is kibővíti látókörét szolgáltatásunkkal, és hosszú távon is üdvözölhetjük előfizetőink sorában.

 

Üdvözlettel,

Szalay-Berzeviczy András

ügyvezető igazgató

TranzPress Kft.

A csapat

Vissza