Profilkép

"Tevékenységünk elengedhetetlen része a tájékozottság, melynek fontos részét képezik a hazai sajtóból származó, angol nyelvű információk. A TranzPress kiváló partnerünk abban, hogy mindehhez gyorsan és magas színvonalon hozzájussunk."

 

Lővei Andrea

Irodavezető

Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája

Profilkép

„A TranzPress elengedhetetlen segítséget nyújt a brit online sajtó, közösségi média és rádió valamint televízió adók gyors és hatékony figyeléséhez PressMonitor media intelligence megoldásával. Nagykövetségünk munkáját kvantitatív és kvalitatív riportokkal is elősegítik. Több éve tartó partnerségünk stabil.”

Magyarország Londoni Nagykövetsége

Profilkép

"Cégcsoportunk ma már 28 ország energiapiacán kereskedik, a TranzPress évek óta segíti a munkánkat nemzetközi sajtófigyeléssel, fordításokkal. Gyors és profi szolgáltatásaik révén mi a szakmai munkánkra tudunk koncentrálni, miközben egyetlen fontos hírről sem maradunk le, és a fordítók segítségével még az országhatárokat is könnyebben átlépjük."

 

Pócs Balázs

Médiakapcsolatokért felelős vezető

MET Csoport

Profilkép

"Munkák elengedhetetlen része, hogy mindig naprakész és friss információk birtokában legyünk, hiszen csak így tudjuk a maximumot nyújtani. A TranzPress precíz és alapos, a 21. század minden kívánalmának megfelelő médiaelemzése, kulcsfontosságú a számunka. A cég a belföldi médiumokon kívül kiváló kitekintést biztosít a külföldi sajtóorgánumok felé is ezzel teljes körképet biztosítva arról, hogy mi is történik körülöttünk. A megbízható munkavégzés mellett az ügyfelekkel szemben tanúsított kivételes bánásmód miatt választjuk minden évben a TranzPress szolgáltatásait."

 

Erdei Krisztián

Kommunikációs Igazgató

Mathias Corvinus Collegium

Profilkép

"2009 óta használom a PressMonitort. A széles körű nemzetközi hír- és médiaelemzések, valamint a személyre szabható keresések nagy segítséget jelentenek a munkámhoz és tevékenységem médiavisszhangjának nyomon követésében."


dr. Deutsch Tamás

Európai Parlamenti Képviselő

Profilkép

"A TranzPress évek óta magas szakmai színvonalon, precízen dolgozik, ugyanakkor kiemelkedősen rugalmasan igazodik a sokszor változatos munkaterheléshez. Angol nyelvű fordításaik és szemléik kitűnőek, elemzéseik pontosak és széles körű tájékozottságon alapulnak. "


Szontagh Andrásné Annamária

Sajtóattasé

Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája


 

Profilkép

"2015-ben, egy korábbi munkám során találkoztam először a TranzPress egyik képviselőjével és a cég tevékenységével. Miután hosszasan beszélgettünk, szkeptikus fanyarságom akkor azt mondatta magamnak magamban: miért ajánlgatja nekem itt a különböző szolgáltatásait ez a figura? Végül jó pár prospektussal a hónom alatt az irodámba ballagtam, s elkezdtem olvasgatni az ismertető anyagot. Heuréka! - gondoltam, és tovább nem is gondolkodtam. Megszületett az együttműködés. Örömmel kísérem figyelemmel, hogy a kezdőket jellemző lelkesedése professzionálisként sem hagyja el a cég csapatát. Precíz és átlátható munkájuk sokat segít nekem, nekünk az Alkotmánybíróságon. A TranzPress innovatív szemlélete pedig különösen figyelemreméltó, így hát ma már én vagyok az a "figura", aki jó szívvel ajánlja a csapat szolgáltatásait."

 

Szántó Georgina

Kommunikációs Igazgató

Magyar Alkotmánybíróság

 

Profilkép

”Nem szerencsés pusztán a válogatott eredményessége alapján értékelni a labdarúgásban dolgozók munkáját, ezt rendszeresen hangoztatjuk, ugyanakkor az is igaz, hogy pillanatok alatt képes változtatni néhány kiemelkedő nemzetközi esemény és eredmény a magyar futball külföldi fogadtatásán. Mi ezt átéltük az elmúlt években, és hogy a külföldi megjelenésekről időben értesültünk, elsősorban a TranzPress szolgáltatásának köszönhető!”

 

Dinnyés Márton

Kommunikációs Igazgató

Magyar Labdarúgó Szövetség

Profilkép

"Tagszervezetünk, a Tranzpress egy felületen és személyre szabott hírlevélben teszi számunkra elérhetővé szervezetünk hazai és határon túli internetes médiamegjelenéseit, és ez nagy segítség mindennapi munkánkban."


Antos László

Ügyvezető Igazgató

Magyar Innovációs Szövetség

Profilkép

"A MET Csoport ma már 28 ország energiapiacán kereskedik. A TranzPress saját fejlesztéső nemzetközi media intelligence szoftverével 2013 óta biztosítja a célpiacaink iparági híreinek valósidejű figyelését. Ezentúl a releváns médiamegjelenéseket tizenkét lokális idegennyelvről angol nyelvre összesítik nap mint nap, továbbá villámgyors megoldásokat biztosítanak szakfordítási igényeinkre is. A TranzPress a nyelv és média terén felmerülő kihívásokat magas szinten kezelő, stabil partnerünk."

Staár Beatrix

Marketing és Kommunikációs igazgatója

MET Csoport

Profilkép

"A TranzPress-szel először a Pécs Európa Kulturális Főváros 2010-es projekt során működtem együtt, ahol a projekt keretén belül nyújtottak számunkra nemzetközi médiaszemlézési szolgáltatást 11 országból. A feladat nemcsak médiafigyelési, de nyelvi tekintetben is kihívást jelentett, hiszen sokféle nyelvből kellett magyarra kivonatolni, de a cég korszerű technológiájának és jó projektmenedzsment készségeinek köszönhetően kiválóan vették az akadályokat. A megbízhatóság és a precizitás mellett a kitűnő ügyfélkezelés és rugalmasság azok az értékek, amelyek miatt nemcsak szívesen dolgozom velük együtt, de másoknak is mindig örömmel ajánlom a TranzPress-t. "


Szőke Eszter

Account Manager

Sensation PR

Profilkép

"A régió több országában is aktívan jelen lévő cégként fontos számunkra, hogy napi szinten nyomon tudjuk követni az egyes TriGranit országok médiumaiban megjelenő híreket angol nyelven. A TranzPress a releváns cikkek megtalálásával és kiszűrésével, a megjelenések precíz feldolgozásával és magas szintű angol nyelvi összefoglalóival immár sokadik éve kiváló partner ebben számunkra."

 

Kovács Katalin

Senior PR Consultant

TriGranit Corporation

Profilkép

"A KELER és a KELER KSZF folyamatosan bővülő - és mára Európa nagy részét lefedő - nemzetközi ügyfélkörének monitoringja kapcsán veszi igénybe a TranzPress szolgáltatását. Mivel ügyfeleinkkel szemben napról napra változó mértékű kockázati kitettséget vállalunk fel, ezért fontos számunkra, hogy a csőd/felszámolási monitoring mellett, friss információkat is kapjunk az adott ország sajtójából, mely megfigyeléseink szerint jól előrejelzi a esetleges problémákat. A TranzPress rugalmas paraméterezhetőségével költséghatékonyan tudjuk ez megoldani."

 

Mátrai Károly

Vezérigazgató

KELER KSZF

Profilkép

„A TranzPress a svéd médiafelületeken, valamint  a svéd intézmények és közéleti szereplők közösségi média felületein megjelenő hírek figyelésével segíti nagykövetségünk munkáját. Szolgáltatásaikat magas színvonalon és megfelelő gyorsasággal nyújtják, hozzájárulnak a munkánk szempontjából fontos hírek azonnali követéséhez."

Magyarország Nagykövetsége, Stockholm

Profilkép

"A PressMonitor széles körű rálátást ad szakterületem, a gépi fordítás nemzetközi médiavisszhangjára mind a hírportálok és a nyomtatott sajtó, mind pedig a közösségi média terén."

 

Tihanyi László

Vezető fejlesztő

Európai Bizottság, Fordítási Főigazgatóság

Profilkép

„Naponta használom a Tranzpress médiafigyelését. Kényelmes, hogy egy e-mailben kapok értesítést a közjegyzői kart érintő releváns sajtómegjelenésekről, és jó, hogy igen széleskörű médiatartalomból érkeznek a hírek.”  

 

Dr. Gyimóthy Eszter

Magyar Országos Közjegyzői Kamara

ügyvezető