Frissítések

A hangfelismert RTV hiradásokat és nyomtatott, online és social media tartalmakat immár beépített AI eszközünk végzi PressMonitorban. Aktiválásáért forduljon kollégánkhoz.

Egy AI hangfelsimerő modult integráltunk a PressMonitorba, mely lehetővé teszi, hogy a kül- és belföldi rádió és televíziós híradásainkat azonnal leiratozzuk szinte 100%-os pontosággal. Felhasználóink a PressMonitor felületén adásba kerülést követő néhány percen belül már az interjúk, riportok teljes szövegét olvasni, exportálni tudják. Megoldásunk 49 nyelvet támogat az arabtól a spanyolon át az ukránig.

Az Európai országok médiáját monitorozó ügyfeleink számára most elérhetővé vált a kontinens térképe. Az Európa-térkép elérhető a főoldalon amennyiben a jobbfelső sarokban lévő Beállítások oldalon alul beállítja az adott térkép vizualizációját. Új térképünk elérhető a Médiaelemzés/Kvantitatív médiaelemzés menüpontban választható térképként is. A térképek azt mutatják, hogy kiválasztott időintervallumban mi a területi megoszlása a médiamegjelenéseknek, azaz országonként mi a megjelenésszám.

Az Egyesült Államokat és Egyesült Királyságok médiáját monitorozó ügyfeleink számára most elérhetővé váltak az országtérképek. Az országtérképek elérhetők a főoldalon, amennyiben a jobbfelső sarokban lévő Beállítások oldalán alul beállítja az adott országtérkép vizualizációját. Illetve elérhetők a Médiaelemzés/Kvantitatív médiaelemzés menüpontban választható térképként. Az országtérképek azt mutatják, hogy kiválasztott időintervallumban mi a területi megoszlása a médiamegjelenéseknek, azaz államonként, megyénként mi a megjelenésszám. Az államokra/megyékre bontott megjelenésszámokat egyrészt a térképre hoverezésre, kurzormozgatással is láthatjuk felugró üzenetben, másrészt a térkép alatt összefoglaló táblázatban.