Híreink

A Neticle szövegelemző cég blogja egyik közös projektünkről. Médiafigyelő rendszerünkből származó nagymennyiségű angol és magyar nyelvű tartalmát elemeznek tónuselemző algoritmusaikkal. Adataik nagyban hozzájárulnak médiaelemzéseink gazdagságához, és annak szemléltetéséhez, hogy a megjelenések hányad része pozitív, semleges illetve negatív hangvételű ügyfeleink szempontjából.

https://api.neticle.com/blog/analyzing-sport-news-an-integrated-solution.html?fbclid=IwAR15wM2wFInlsSBnOXNsZm0Nm977iTE3l7F3CcdI9NM7640AzUBH1q2nCVc 

 

Az elmúlt napok csomagolással és költözéssel teltek. Hét év után irodánk a második kerületi Detrekő utcából a szintén második kerületi Felhévizi utcába költözött.

Az évente megrendezésre kerülő World Media Intelligence Congress helyszíne idén Koppenhága volt. A konferencián neves szakemberek, technikai és tartalomszolgáltató partnereink is jelen voltak. Cégünket, a TranzPress Kft, ügyvezetője képviselte.

A csapat a Hosszúlépés szervezésében, a zseniális Saly Noémi vezetésével érdekes történelmi túrát tett Budapest - a kávéházak városa - utcáin.