Híreink

A TranzPress ügyvezetője személyesen ellátogatott Szaud Arábia  egyik legfontosabb angol és arab nyelvű napilapjának (Saudi Gazette/OKAZ) szerkesztőségébe, Dzsiddába. Napirenden a közelgő keleti sajtós könyvhöz való anyaggyűjtés és a szaudi médiapiaccal kapcsolatos eszmecserék voltak.

Örömmel fogadjuk Magyarország Bukaresti Nagykövetségét ügyfeleink körében. A jövőben a PressMonitor biztosítja bukaresti külképviseletünknek a hazánkkal kapcsolatos román nyelvű híreket, információkat az online és social médiatérből.

A TranzPress ügyvezetője személyesen ellátogatott a közel-keleti rágió elgfontosabb angol nyelvű napilapjának, az Arab News szerkesztőségébe. Napirenden a közelgő keleti sajtós könyvhöz való anyaggyűjtés és a szaudi médiapiaccal kapcsolatos eszmecserék voltak.

A Hír FM-ben járt Szalay-Berzeviczy András, a TranzPress Kft. ügyvezetője, és a Kállay-kormányra valamint Horthy-ra nehezedő német sajtónyomásról beszélgetett Máthé Áronnal, a Nemzeti Emlékezet Bizottsága alelnökével és Velkovics Vilmos rádiós szerkesztővel.