Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php70/sess_e3b9ff1f8666c3b0de902d7a6eaa6fb8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home2/tranzpres/public_html/pm_cms/bootstrap.php on line 11

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php70) in /home2/tranzpres/public_html/pm_cms/bootstrap.php on line 11
PRESSMONITOR | MEDIA INTELLIGENCE PLATFORM | pm_hirek hu title

Híreink

A CÍMLAPON MAGYARORSZÁG című könyvünk médiakommunikációjával nyerte el a Magyar PR Szövetség művészeti és kultúrális különdíját ügynökségünk, az Avantgarde Group.

Ügyvezetőnk, Szalay-Berzeviczy András szerzőtársával, ifj. Bertényi Ivánnal beszélgetett a "CÍMLAPON MAGYARORSZÁG - Hazánk története a nyugati sajtó tükrében 1848 - 2020" című könyvünkről. A beszélgetés július 8-án kerül adásba.

Ügyvezetőnk, Szalay-Berzeviczy András ügyfelünk, Magyarország Londoni Nagykövetségének meghívására részt vett a Magyar Házban, brit újságírók előtt tartott Választási kiértékelő rendezvényen, majd látogatást tett a CNN és a Financial Times londoni szerkesztőségeibe. A CNN-ben lehetősége nyílt személyesen megismerkedni Christiane Amanpour-ral, a CNN sztárriporterével.

Kollégánk Villányból, a Bock Pincészetből tudósít. Egy csapattagunk és párja minden évben kapnak egy ajándék wellness hétvégét a cégtől.